2022-07-02

Sommarmusik i Galtström – Jill Johnson & Anna Bergendahl

Plats: Galtströms Herrgård Tid: 18.00
Sommarmusik i Galtström

Sommarmusik i Galtström

Jill Johnson & Anna Bergendahl

I år firar Sommarmusik i Galtström 15-års jubileum och det firar vi med ingen mindre än Jill Johnson på scenen.

Jill är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren verkligen satt countrymusik och Nashville på den svenska musikkartan. Hon är en av våra mest mångfacetterade artister och även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken, så hyser hon en kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer och det har helt klart bidragit till att hon upplevt den mest succékantade och händelserika tiden i hennes karriär hittills!

Sommarmusik i Galtström tillsammans med Jill bjuder in till en storslagen sommarkonsert ni sent kommer att glömma. Detta ramar vi in i Galtströms bruks idylliska miljöer, med medhavd picknick och som ni förstår – livemusik på högsta nivå.

Anna blev känd efter att ha medverkat i Idol 2008, där hon kom på femte plats. Hon vann Melodifestivalen 2010, vilket innebar att hon blev Sveriges representant i Eurovision Song Contest 2010, där hon slutade på plats 11 i semifinalen, med bara några få poäng från final plats.

När hon var åtta år sjöng hon för första gången inför publik och det med Céline Dions låt My Heart Will Go On i katedralen i York, Storbritannien. Bergendahl har även medverkat i TV4-programmet Super Troupers med låten ” Play That Funky Music, 2004

Varmt välkommen till Galtström – Norrlands största picknick!
Medtag egen picknick & campingstol.

Köp dina biljetter (Entré Sundsvall)